Ballonvaren in Coronatijd

In verband met de COVID-19 maatregelen van de Overheid, annuleren wij onze ballonvaarten in ieder geval tot en met 1 juli. Daarmee volgt Mee Omhoog Ballonvaarten het beleid en de maatregelen van de Overheid.

Sinds 6 mei is het wel weer toegestaan om als ballonvaarder een solo-ballonvaart te maken. Daarnaast mag de piloot ook met zijn of haar gezin/huisgenoten ballonvaren. Helaas zijn passagiersvaarten nog niet toegestaan.

Wij hebben Covid-19 protocollen ingediend bij het ministerie. Op dit moment wachten wij op goedkeuring zodat wij ook weer met passagiers mogen ballonvaren. Helaas is het tijdspad voor deze goedkeuring onbekend. We hopen met de horeca mee te gaan zodat we vanaf 30 mei onze activiteiten in aangepaste vorm kunnen hervatten. Zodra wij weer mogen ballonvaren informeren wij jullie via onze website. Heb je al een reservering of ticket? Via de website of telefonisch kun je een (nieuwe) reservering maken.

Naast de gebruikelijke maatregelen (zoals handenwassen en 1,5 meter afstand) hebben we voor het ballonvaren aanvullende maatregelen omdat we in de ballonmand de 1,5 meter afstand niet kunnen waarborgen. Via deze Infographic informeren we je over deze veiligheidsrichtlijn.

De verwachting is dat we straks als eerste mogen gaan varen met passagiers uit hetzelfde gezin. Daarna volgen de kleine groepen. Onze premium- en privé-ballonvaarten bieden hierin uitkomst. Een privé-ballonvaart is dan uitsluitend met je eigen gezin of huishouden.   

Bij een premium-ballonvaart vaar je gegarandeerd met maximaal 10 personen. In deze premium ballonmanden hebben we meerdere compartimenten met extra ruimte. We splitsen de compartimenten af met gecertificeerde, transparante scheidingswanden. Hiermee bieden we je een veilige omgeving. Zo kun je in eigen gezelschap genieten van een mooie ballonvaart!

In verband met deze maatregelen hebben wij beperkte beschikbaarheid. Wil je ballonvaren en wil je verzekerd zijn van een plek? Boek dan een premium- of privé-ballonvaart. Je kunt online boeken en reserveren in ons overzicht met geplande ballonvaarten.

Wij hopen je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd, mocht je vragen hebben dan horen we het graag. 

We hopen jullie snel te morgen ontvangen voor een mooie ballonvaart! 

This website is not optimized for Internet Explorer.
Go to www.luchtballonvaart.com for a fully working optimized website.